Задолжителни фустани за преживување на високите температури

Задолжителни фустани за преживување на високите температури

Останува уште еден месец до крај на летото, а високите температури не попуштаат. Најлесниот начин да се справите со горештината е да сте секогаш облечени во нешто лесно, удобно и квалитетно. Токму тоа го нудат нашите парчиња од луксузните брендови. Макси и мини фустани со различни дизајни, материјали но, навистина одличен квалитет. Погледнете дел од моделите кои можете да ги најдете во нашите продавници во Ramstore Mall, приземје.

Marella

Max&Co

LiuJo

Парче од групација Max Mara кое мора да го поседувате- Капут

Парче од групација Max Mara кое мора да го поседувате- Капут

Basler со одлични парчиња на -40% попуст

Basler со одлични парчиња на -40% попуст