Список за патување

Список за патување

Веќе сигурно летниот одмор ви е испланиран. Започнувате да ги правите оние бескрајно долги списоци и се ви се чини како да заборавате нешто. Затоа секогаш е добро да се направи убава проверка. Најважните работи кои морате да ги чекирате на списокот први се: костим за капење, торба или куфер, чанта за на плажа,пижами и удобна долна облека. Се што ви е на списокот за патување можете да го најдете во Yamamay и Carpisa

1. Костим за капење (Yamamay)

Без разлика дали сте љубител на едноделен или дводелен костим за капење, повелете во Yamamay Ramstore Mall или Yamamay City Mall и бидете подготвени.

 

2. Куфер (Carpisa)

Секакви големини куфери и торби. Одлични организатори на вашиот летен одмор кои можете да ги најдете во Carpisa Ramstore Mall и Carpisa City Mall.

 

3. Пижами

Удобни пижами се круцијални за топлите летни вечери на одмор. Најголем избор и квалитетни материјали во нашите Yamamay Ramstore Mall и Yamamay City Mall.

 

4. Торба за на плажа

Голема торба за на плажа која ги собира сите можни ситници, креми и пешкири. Одберете некој од моделите во Carpisa Ramstore Mall и Carpisa City Mall.

 

5. Долна облека

Понекогаш едвај чекаме да излезем од костимот за капење. Не заборавјте да понесете удобна и квалитетна долна облека. Повелете во Yamamay Ramstore Mall и Yamamay City Mall.

Најубавиот луксузен накит за есен/зима 2017

Најубавиот луксузен накит за есен/зима 2017

-40% попуст на омилените парчиња од групацијата Max Mara

-40% попуст на омилените парчиња од групацијата Max Mara