Задолжителни парчиња од Fiorella Rubino на попуст од -60%

Задолжителни парчиња од Fiorella Rubino на попуст од -60%

Високите температури во Скопје не тераат секој викенд да бараме место за одмор и релаксација и прибежиште од горештината. Ние ви предлагаме одлични парчиња на одличен попуст од -60% за уживање во летните викенди кои ни престојат. Целата летна колекција од Fiorella Rubino е веќе на -60% намалување. Погледнете ги фотографиите и одберете го вашето ново омилено летно парче.

Попуст во Gerry Weber кој не смеете да го пропуштите

Попуст во Gerry Weber кој не смеете да го пропуштите

Задолжителни парчиња од Oltre на попуст од -60%

Задолжителни парчиња од Oltre на попуст од -60%