Задолжителни парчиња од Oltre на попуст од -60%

Задолжителни парчиња од Oltre на попуст од -60%

Високите температури во Скопје не тераат секој викенд да бараме место за одмор и релаксација и прибежиште од горештината. Ние ви предлагаме одлични парчиња на одличен попуст од -60% за уживање во летните викенди кои ни престојат. Целата летна колекција од Oltre е веќе на -60% намалување. Погледнете ги фотографиите и одберете го вашето ново омилено летно парче.

Задолжителни парчиња од Fiorella Rubino на попуст од -60%

Задолжителни парчиња од Fiorella Rubino на попуст од -60%

Задолжителни фустани од Joseph Ribkoff на попуст

Задолжителни фустани од Joseph Ribkoff на попуст