Комбинации од новата колекција и колекциите на попуст од нашите луксузни брендови

Комбинации од новата колекција и колекциите на попуст од нашите луксузни брендови

Секогаш е добро да си купите нешто на попуст и нешто ново и тренди од новите колекции. Често сме биле во дилема дали да си купиме некое парче кое е намалено или да си купиме нешто кое ќе го износиме сезоната која ни доаѓа. Овој пат ние го направиме изборот за вас и одбравме парчиња од новата колекција есен/зима и парчиња кои ни се на попуст. Погледнете ги фотографиите и одберете ја вашата комбинација.

Marella

Комбинација: Фустан- сезона есен/зима 2017 Обувки- сезона пролет/лето 2017

Комбинација: Фустан- сезона есен/зима 2017 Обувки- сезона пролет/лето 2017

Marella

Комбинација: Панталони- сезона есен/зима 2017 Палто- сезона пролет/лето 2017

Комбинација: Панталони- сезона есен/зима 2017 Палто- сезона пролет/лето 2017

Weekend Max Mara

Комбинација: Фустан-сезона пролет/лето 2017 Обувки- сезона есен/зима 2017

Комбинација: Фустан-сезона пролет/лето 2017 Обувки- сезона есен/зима 2017

Weekend Max Mara

Комбинација: Блуза- сезона пролет/лето 2017 Здолниште сезона есен/зима 2017 Обувки сезона пролет/елто 2017

Комбинација: Блуза- сезона пролет/лето 2017 Здолниште сезона есен/зима 2017 Обувки сезона пролет/елто 2017

Задолжителни фустани од Joseph Ribkoff на попуст

Задолжителни фустани од Joseph Ribkoff на попуст

Тренди модни додатоци за оваа есен од луксузните брендови

Тренди модни додатоци за оваа есен од луксузните брендови