Чанти од новата колекција есен/зима 2017 од LiuJo

Чанти од новата колекција есен/зима 2017 од LiuJo

Предколекцијата во нашите луксузни брендови веќе одамна е пристигната. Највпечатливите чанти и модни додатоци кои едвај чекавме да пристигнат. Секогаш уникатни и посебни, преубави чанти од LiuJo кои оваа есен ќе направат да се почувствувате навистина прекрасно. Погледнете ги фотогарафиите и бидете во тек со светските модни трендови.

Мала чанта за секој ден

Анимал принт

Црвена чанта

Чанта која собира се

Плик чанти

Тренди модни додатоци за оваа есен од луксузните брендови

Тренди модни додатоци за оваа есен од луксузните брендови

Најубавиот луксузен накит за есен/зима 2017

Најубавиот луксузен накит за есен/зима 2017