Најубавиот луксузен накит за есен/зима 2017

Најубавиот луксузен накит за есен/зима 2017

Веќе сите сме опседнати со трендовите во модата за новата есен/зима 2017. Нашите продавници веќе се подновени со прекрасни парчиња. Овој пат решивме да ви претставиме дел од накитот од нашите луксузни брендови кој со сигурност ќе ви ја разубави оваа есен.

Weekend Max Mara

Max&Co

Marella

Чанти од новата колекција есен/зима 2017 од LiuJo

Чанти од новата колекција есен/зима 2017 од LiuJo

Список за патување

Список за патување