Yamamay во соработка со Дарко Мораитов

Yamamay во соработка со Дарко Мораитов

Yamamay е дефинитивно брендот од каде морате да поседувате парче. Никогаш не било полесно да си го одбереш совршеното парче долна облека. Убавина, романтика, флерт, љубов и сензуалност. Омилените именки на секоја жена и Yamamay вашиот нов омилен бренд.

Pulchritude (n).- убавина
Vernorexia (n). -романтично расположение инспирирано од убавината
Sphallolalia (n).- флертување кое не води никаде
Sarange (n). -љубов, додека смртта не не раздели

Nyctophilia (n). -љубов кон темнината и ноќта

ФОТОГРАФИИ: ДАРКО МОРАИТОВ
МОДЕЛ: ЕМИЛИЈА РОЗМАН
ШМИНКА, ФРИЗУРА, СТАЈЛИНГ: ЈЕЛКИЦА СЛОБОДАН ПОПОВСКА
ОБЛЕКА: YAMAMAY

Carpisa: Патувај со стил ова лето

Carpisa: Патувај со стил ова лето

УСПЕШНИ ЖЕНИ: ИНТЕРВЈУ СО ЕЛЕНА И ЦЕЦЕ ОД „УТРИНСКА НА ТЕЛМА"

УСПЕШНИ ЖЕНИ: ИНТЕРВЈУ СО ЕЛЕНА И ЦЕЦЕ ОД „УТРИНСКА НА ТЕЛМА"