Tally Weijl: Задолжителни комбинации- прв дел

Tally Weijl: Задолжителни комбинации- прв дел

Сите сакаме да сме во тек и да знаеме што се случува во светот на модата. Нас не инспирираше пролетта и сончевото време да ви предложиме неколку комбинации кои со сигурност ќе ве натераат да побарате и да си набавите некое од парчињата.

Покрај светските модни списанија, светските модни блогерки кај нас често можете да се инспирирате и од излозите со новите колекции за престојната пролет/лето сезона.

Секогаш е подобро на време и паметно да размислите и одберете што ви треба во гардероберот оваа сезона. Затоа е многу важно да се следат модните трендови секоја сезона.Трен­до­ви, ка­ко и се­ко­ја се­зо­на, има мно­гу, а многу често и се повторуваат.

Ние заклучивме де­ка оваа го­ди­на, ко­га се во пра­ша­ње мод­ни­те трен­до­ви во Tally Weijl, ќе би­де мно­гу ед­но­став­на.

Пар­чи­ња­та об­ле­ка пред се се мно­гу удоб­ни и мо­же да се но­сат ду­ри и во ед­но­став­ни, се­којд­нев­ни ком­би­на­ции.

Парчиња кои се лесни за комбинирање и лесни за носење во секоја пригода.

Оваа сезона е многу важно она што го носиме да не опишува нас, да се чувствуваме среќно и удобно, да бидеме смели во комбинациите и посебно да го истакнеме сопствениот инпут во нашите избори.

Секако секогаш е добро кога комбинацијата ќе ја зачиниме со кул и интересни модни додатоци.

Моторџиска јакна со беџови е задолжителен тренд. Зошто да не ја искомбинирате со црн тесен џинс и шарена маичка.

Моторџиска јакна= 2790денари, маичка= 499денари, фармерки= 1790денари, патики= 1090денари, ташна= 549денари

Моторџиска јакна= 2790денари, маичка= 499денари, фармерки= 1790денари, патики= 1090денари, ташна= 549денари

Војничкиот стил повторно е тренд. Секогаш изгледа добро  да искомбинирате маичка со милитари дизајн со едноставен џинс.

Маичка= 899денари, фармерки= 2090денари, привезок= 349денари

Маичка= 899денари, фармерки= 2090денари, привезок= 349денари

Маска за телефон= 499денари, очила за сонце= 499денари

Маска за телефон= 499денари, очила за сонце= 499денари

Карирана кошула со тексас палто буквално никогаш нема да излезе од мода.

Карирана кошула=899денари, Тексас палто=1799денари, фармерки= 2090денари, чокер=499денари

Карирана кошула=899денари, Тексас палто=1799денари, фармерки= 2090денари, чокер=499денари

Морнарски принтови и дизајни се секогаш омилени. Маичка со ѕвонасти ракави и риги никогаш не е досадна.

Маица=899денари, фармерки= 1790денари, патики=1090денари

Маица=899денари, фармерки= 1790денари, патики=1090денари

Кошула со интересн принт, можете да ја искомбинирате и за вечерни излегување но и за дневен спортски изглед.

Кошула= 899денари, панталони= 1790денари, патики= 899денари

Кошула= 899денари, панталони= 1790денари, патики= 899денари

Розева боја со војнички принт, невообичаена комбинација во која сигурно ќе бидете забележани.

Блузон= 1090денари, панталони= 2090денари, патики= 1090денари, ташна= 549денари, слушалки= 499денари

Блузон= 1090денари, панталони= 2090денари, патики= 1090денари, ташна= 549денари, слушалки= 499денари

Кроп топ дуксер со интересн натпис минатата сезона беше вистински бум, а очигледно дека ќе продолжиме да го носиме и оваа сезона.

Дуксер= 1090денари, фармерки= 2090денари, ранец= 1090денари, слушалки= 1090денари

Дуксер= 1090денари, фармерки= 2090денари, ранец= 1090денари, слушалки= 1090денари

Настан: Пролетно будење во Max&Co

Настан: Пролетно будење во Max&Co

Задолжителни пролетни парчиња од Yamamay

Задолжителни пролетни парчиња од Yamamay