Marella Opening Night

Marella Opening Night

Италијанскиот бренд Marella кај нас во Македонија веќе 11 години успешно ни раскажува една прекрасна модна приказна. Сега продолжува со нов концепт, нов продажен локал со прекрасен ентериер и атмосфера и секако нова пролетна колекција. Зимска забава со Beta House, Tikves вина и одличен кетеринг од Амигос мексиканскиот ресторан и бар. Погледнете ги фотографиите од зимската забава по повод отварањето на новата Marella. На сите кои бевте присустни ви благодариме што го споделивте овој важен момент, останатите уживајте во одбраните фотографии и ве очекуваме во новиот дуќан.

DSC_5433.JPG
DSC_5420.JPG
DSC_5422.JPG
DSC_5465.JPG
DSC_5530.JPG
DSC_5808.JPG
DSC_5862.JPG
Каролина Гочева за Marella

Каролина Гочева за Marella

Carpisa новогодишни подароци

Carpisa новогодишни подароци