Задолжително парче од LiuJo

Задолжително парче од LiuJo

Сината боја дефинитивно е тренд оваа зима. Студена сина боја за студените денови кои пристигнаа. Овој капут од LiuJo навистина е се што посакувате оваа зима. Топол, удобен и тренди. Ова е парче кое нема да помине незабележано. Погледнете ја комбинацијата и побрзајте во LiuJo.

IMG_1440.jpg
IMG_1443.jpg
IMG_1473.jpg
IMG_1463.jpg
IMG_1461.jpg
Најновиот тренд во Liu Jo

Најновиот тренд во Liu Jo

Предлог комбинација за престојниот викенд- Oltre

Предлог комбинација за престојниот викенд- Oltre