Предлог комбинација за престојниот викенд- Oltre

Предлог комбинација за престојниот викенд- Oltre

Црната боја е секогаш правилниот избор, посебно за студените денови кои престојат. Овој пат решивме да ја разбиеме монотонијата со одличен моден додаток. Жолт чадор од Carpisa. Сепак есента е најнепредвидливото годишно време. Погледнете го нашиот најнов предлог од Fiorella Rubino.

Комбинација- Oltre

Комбинација- Oltre

Чадор- Carpisa, Чанта- Carpisa

Чадор- Carpisa, Чанта- Carpisa

IMG_3845.jpg
IMG_3811.jpg
Задолжително парче од LiuJo

Задолжително парче од LiuJo

Fiorella Rubino вечерна комбинација

Fiorella Rubino вечерна комбинација