Fiorella Rubino вечерна комбинација

Fiorella Rubino вечерна комбинација

Црната боја секогаш асоцира на мистичност, елеганција и безвременска убавина. Овој пат ви предлагаме одлична комбинација за вечерните излегувања. Комбинација која ќе ве натера да се чувствувате посебно и магично. Погледнете ги фотографиите и побрзајте во Fiorella Rubino.

IMG_3852.jpg
IMG_3881.jpg
IMG_3884.jpg
IMG_3887.jpg
IMG_3912.jpg
Предлог комбинација за престојниот викенд- Oltre

Предлог комбинација за престојниот викенд- Oltre

Задолжителна комбинација од Fiorella Rubino

Задолжителна комбинација од Fiorella Rubino