Задолжителна комбинација од Fiorella Rubino

Задолжителна комбинација од Fiorella Rubino

Fiorella Rubino дефинитивно оваа сезона изобилува со посебни и тренди парчиња. Овој пат ви предлагаме одлична комбинација за есенските вечери. Погледнете ја комбинацијата и бидете подготвени сите погледи да бидат насочени кон вас.

Туника- Fiorella Rubino

Туника- Fiorella Rubino

Хеланки- Fiorella Rubino

Хеланки- Fiorella Rubino

IMG_3954.jpg
Ланче- Fiorella Rubino

Ланче- Fiorella Rubino

IMG_3968.jpg
Fiorella Rubino вечерна комбинација

Fiorella Rubino вечерна комбинација

Боите на есента од Oltre

Боите на есента од Oltre