Боите на есента од Oltre

Боите на есента од Oltre

Новата колекција на Oltre навистина е трнеди и шик. Оваа есен сите нијанси на сино се застапени. Цветни шари и дезени, свилени материјали и јакни кои истовремено ќе ве стоплат и ќе ве натераат да се чувствувате посебни. Погледнете ја новата комбинација од Oltre, сигурно ќе се заљубите. 

IMG_3680.jpg
IMG_3697.jpg
IMG_3700.jpg
IMG_3716.jpg
IMG_3725.jpg
Задолжителна комбинација од Fiorella Rubino

Задолжителна комбинација од Fiorella Rubino

Задолжителна комбинација од Oltre

Задолжителна комбинација од Oltre