Задолжителна комбинација од Oltre

Задолжителна комбинација од Oltre

Oltre оваа сезона навистина пријатно не изненади со одлична колекција. Парчиња кои ги следат најновите светски модни трендови. Ние ви препорачуваме комбинација која можете да ја комбинарите и за дневните и за вечерните излегувања. Принтот е навистина впечатлив и е во боите на есента. 

Погледнете го денешниот предлог од Oltre.

IMG_3743.jpg
IMG_3753.jpg
IMG_3776.jpg
IMG_3783.jpg
IMG_3792.jpg
Боите на есента од Oltre

Боите на есента од Oltre

Motivi задолжителни предлози за вечерни излегувања

Motivi задолжителни предлози за вечерни излегувања