Motivi задолжителни предлози за вечерни излегувања

Motivi задолжителни предлози за вечерни излегувања

Колекцијата есен/зима 2017 е пристигната во Motivi. Колекцијата изобилува со различни парчиња кои ги следат светските модни трендови. Ние одбравме три комбинации кои се одлични за постудените вечерни излегувања. Во нив ќе се чувствувате удобно и посебно. Погледнете го нашиот избор и повелете во Motivi.

Комбинација 1

Јакна- Motivi

Јакна- Motivi

Здолниште- Motivi

Здолниште- Motivi

Маичка- Motivi

Маичка- Motivi

IMG_1288.jpg

Комбинација 2

Фустан- Motivi

Фустан- Motivi

IMG_1325.jpg
IMG_1327.jpg
IMG_1331.jpg

Комбинација 3

Целосни панталони- Motivi

Целосни панталони- Motivi

IMG_1359.jpg
IMG_1391.jpg
Чанта- Carpisa

Чанта- Carpisa

Задолжителна комбинација од Oltre

Задолжителна комбинација од Oltre

Колекцијата есен/зима на Motivi е се што ви треба оваа сезона

Колекцијата есен/зима на Motivi е се што ви треба оваа сезона